Дермато-козметичен център
Плевен и Велико Търново

Ултразвукова липосукция.......

Какво представлява и какви са ползите

 

Ултразвуковата липосукция е съвременна и безопасна технология за премахване на нежеланите мазнини от тялото. Ултразвуковата енергия се трансформира в трептения и топлина, които атакуват мастните клетки на бедрата, ханша, корема, гърба, ръцете и други части на тялото.

 

Ултразвуковата липосукция значително намалява размера на мастните клетки и ефективно топи мазнините, премахвайки ги чрез лимфната система. Ефектът започва да се вижда след около две до три седмици след процедурата.

 

Ултразвуковата липосукция дава възможност да се третират области с упорити мастни натрупвания и едновременно с това кожата на пациента се стяга. Корекцията на фигурата се извършва чрез използване на инфрачервена топлина, високорадиочестотна енергия иПроцедурата не замества тренировките във фитнеса или здравословната храна. Тя е помощно средство, чрез което може да доизваете фигурата си. Забележими резултати в проблемните области могат да се видят след третото лечение.

 

За максимален резултат между сесиите трябва да се спазва специален хранителен режим – нисковъглехидратна диета. Също така е добре да пиете много вода и да избягвате алкохола до петия ден след процедурата.

 

Не се изисква специална подготовка преди да се подложите на лечението. Всяка процедура е с различно времетраене – в зависимост от зоната, която се третира. Усещанията по време на процедурата също могат да са различни – от приятни и релаксиращи пулсации до по-силни вибрации.

 

Броят на процедурите, които са нужни е строго индивидуален. От желанието и състоянието на всеки пациент зависи колко продължително ще бъде лечението. Обикновено най-добре ефектът се вижда след третата процедура. Дотогава пациентът може да загуби до шест сантиметра от третираната зона.