Дермато-козметичен център
Плевен и Велико Търново

Кавитация

Кавитация + Радиочестотно третиране (RF) + Вакуум

 

Какво е Кавитация?

 

Кавитацията е процес, който се постига чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и същите се разрушават. По този начин освободените мазнини се извеждат от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани.

 

Кавитация се предлага в двата ни козметични центъра в Плевен и Търново, но поради прекрасния ефект на процедурата и добрата цена, често наши клиенти са от Габрово, Севлиево, София, Ловеч и Враца. 

 

Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.

 

Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

 

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура.

 

 

Показания за приложение:

  • лечение на целулит
  • намаляване обема на мастната тъкан
  • корекции на дефекти след операция за липосукция

 

Полезна информация за процедурата :

  • В Арт-Медика спазваме стриктно приетата методика за извършване на процедурата за постигане на добър резултат.
  • Процедурите траят по 40 минути на зона за кавитация , след което се прави 15-20 минути вакуумен лимфодренаж с радиочестотно обработване.

 

  Важно: Процедурите траят по 40 минути на зона за кавитация, след което се прави 15-20 минути вакуумен лимфодренаж с радиочестотно обработване.