Дермато-козметичен център
Плевен и Велико Търново

Пробиване на уши с пистолет Studex за Плевен и Велико Търново

Дермато - козметичен център Арт Медика предлага процедура „пробиване на уши” с пистолет Studex за козметичните си центрове в Плевен и Велико Търново.
STUDEX® е модерен пистолет за пробиване на уши. Един от най-известни пистолети, за пробиване на уши. Обеците са направени от противоалергична медицинска стомана.


Studex® е член на Съюза на европейските производители на системи за пробиване на уши. Основна задача на съюза е да следи и изисква използването на продукти, отговарящи на високи хигиенни стандарти.


Стъпки при пробиване:

  1. маркиране мястото на пробиване с писалка STUDEX;
  2. дезинфектиране;
  3. безболезнено пробиване с пистолет на STUDEX;


Процедурите се извършват със стерилни ръкавици. След като е пробито ухото се използва козметика за предотвратяване на потенциална инфекция.


Деца под 18 години трябва да бъдат придружени от родител.


Предимства на Studex:

  • патентовани инструменти за пробиване;
  • прецизност при пробиване;
  • пистолетът осигурява оптимална хигиена;
  • закопчалките осигуряват подходящо разстояние между ухото и обецата.


Самото пробиване е бързо и безболезнено. Изцяло подходящ метод за пробиване на уши и при малки деца. Обеците са изцяло медицински и е препоръчително да се носят 3-5 седмици след пробиване.


Когато сте готови за пробиване на Вашите уши е време да дойдете в Дермато - козметичен център Арт Медика. Персоналът е отлично подготвен за процедурите по пробиване на уши.


За консултация и записвания позвънете на: 0878 681 490, 0898 816 845.