Дермато-козметичен център
Плевен и Велико Търново

Терапевтични масажи

 Масажите се извършват в двата ни козметични центъра в Плевен и Велико Търново, но поради прекрасния ефект на процедурата и добрата цена, често наши клиенти са от Габрово, София, Севлиево, Ловеч и Враца.

 

Ароматерапевтичен масаж (само за жени)

 

 

Той e чacт oт xoлиcтичнaтa мeдицинa, в ĸoятo вceĸи чoвeĸ ce paзглeждa ĸaтo индивидyaлнa биoeнepгийнa cиcтeмa, чacт oт eнepгиятa нa вceлeнaтa. Toвa e лeчeбeн мacaж, ĸoйтo oтпycĸa и peлaĸcиpa, въздeйcтвa нa физичecĸo и нa eнepгийнo нивo, пoмaгa нa чoвeĸ дa ce ocвoбoди oт нaпpeжeниeтo caм, дa ce вcлyшa в ceбe cи и дa види яcнo тpeвoгитe cи. Πpи тoзи мacaж ce oбpaбoтвa цялoтo тялo и лицeтo, a eтepичнитe мacлa ce избиpaт в зaвиcимocт oт типa нa ĸoжaтa и индивидyaлния cлyчaй.

 

Подходящ е за всички възрасти. Изключително приятна комбинация между класически масаж и въздействието на етеричните масла.


Етеричните масла се определят като върха на релакса в SPA процедурите, заради изключителния им ефект върху психиката на пациента. Те представляват натурални екстракти, които могат да бъдат получени от цветове, листа, кора, семена, плодове на цветя, дървета и билки.

 

В съчетание с тиха и нежна музика и приглушена светлина, етеричните масла не само повлияват благоприятно върху здравето, настроението и духа ни, но имат и антисептичен, успокоителен и тонизиращ ефект. Подобряват кръвообращението и предпазват кожата от външни негативни фактори, освен това повишават устойчивостта на психиката.

 

Спортно-възстановителен масаж (само за жени)

 

Дълбоко-тъканен мускулен масаж, подходящ за хора, занимаващи се с активна спортна дейност. Масажът води до пълна реласация, възтановяване и детоксикация на целия организъм. Премахва се натрупаната умора и токсини в мускулната тъкан, като я подготвя за следващи натоварвания.

 

Възстановителния масаж има за цел да снемане на мускулното напрежение, както и отпускане на нервно-мускулния апарат и създаване на условия за оптимално бързо възстановяване на организма отстраняване на болезнените усещания повишаване на работоспособността на както на отделни части на тялото, така и на целия организъм.

 

Масаж на гръб (само за жени)

 

Отпускащ метод, който спомага бързо да бъдат премахнати неприятните усещания от главоболие, болките във врата, раменете и гърба. Това са често срещани оплаквания в днешния обездвижен и в същото време напрегнат начин на живот.

 

 

 

 

 

 

Рефлексотерапия на стъпала (само за жени)

 

 

Всеки орган, жлеза или част от човешкия организъм, разположени в една зона, имат рефлексогенни зони в областта на ходилото или дланта.

 

Рефлекторния масаж нормализира енергийния поток и обмяната на веществата, активира кръвообръщението, а съответно и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции, увеличава еластичността на кожата и действа общо укрепващо.

 

 

Масаж с ароматна свещ (само за жени)

 

 

Пригответе се за едно незабравимо преживяване. Представете си как в приглушена светлина на свещи, в атмосферата на релакс и въздух пълен с екзотични аромати, върху тялото ви се разливат приятно затоплени и благоуханни масла, които ви пренасят в едно ново измерение.Оказва се че сатененото усещане върху кожата ви се дължи на разтопените свещи , които терапевта нанася със специални техники, целящи да ви избавят от стреса и напрежението.

 

Ръчно изработена свещ от 100% натурален восък в комбинация с натурални есенциални масла, за да превърнем магията на масажа в споделено удоволствие от аромати, топлина, релакс и уникална грижа за кожата.

 

Аромати: Жасмин , Арган

 

Масаж с шоколад (само за жени)

 

Възстановява мекотата на кожата и нежното усещане, благодарение на тройното въздействие на какаото – хидратация, антиоксидиране и емоционално удоволствие.

Изключително релаксираща спа терапия.
Това не е просто масаж, а цялостна грижа за кожата и самочувствието на нашите клиенти.

Какаото стимулира произвеждането на ендорфини, известни като “хормони на щастието”, които стимулират сетивата, освобождават напрежението и създават приятно усещане за комфорт.

 

Масажът със шоколад вече доказа свойствата си като един от най-интересните, приятни и релаксиращи методи, повишаващи настроението и доставящи енергия на организма.

 

 

ВАЖНО!!! В Центъра се предлагат единствено терапевтични масажи за жени!