Дермато-козметичен център
Плевен и Велико Търново

Традиционни козметични процедури

 

Работим с израелска коземтика GIGI

 

 

 

Почистване на лице, гръб, деколте .

 

(включва: почистване на лицето с тоалетно мляко или измиващ препарат, четков пилинг, ензимен пилинг, вапозон, механична екстракция, дезинфекция, при необходимост йонофореза, масаж, дарсонвал, маска и успокояващ крем)

 

Продължителност на процедурата- 1 час и 30 мин. – 2 часа.

 

Традиционните козметични процедури се предлагат в двата ни козметични центъра в Плевен и Търново, но поради прекрасния ефект на процедурата и добрата цена, често наши клиенти са от Габрово, Севлиево, София, Ловеч и Враца.

 

Защо трябва да се прави почистване на лице и респективно гърба и деколтето?

 

Тази процедура се сpocistvaneмята за базова, и се прави преди другите процедури. Почистването на лицето ни осигурява премахване на горния слой на мъртвите клетки, освобождава порите от натрупалия се себум и прах, което може да стане само с механична екстракция .След тази процедура кожата изглежда свежа и гладка.

 

При акнеична кожа почистването на лицето в комбинация с домашно лечение дава прекрасни резултати, които не могат да бъдат постигнати с нито една от двете манипулации поотделно.

 

Заблуда е почистването с ултразвук. Прави се ултразвуков пилинг, но в никакъв случай при помощта на ултразвука не могат да бъдат премахнати комедоните.Ултразвуково почистване е подходящо при сухи и нормални кожи, където липсват комедони.

 

 

Други

  • Дарсонвал
  • Йонофореза
  • Четков пилинг
  • Ензимен пилинг
  • Различни видове маски
  • Епилация – кола маска
  • Вакуумен масаж :

 

Eдно добро и евтино средство за борба с целулита , провежда се в две фази :

 

1. статична – когато проблемните зони се масажират

 

2.динамична – прави се лимфодренаж, за подпомагане на циркулацията на лимфата и борба с отока на крайниците.Работи се с екстракт от люта чушка, имащ мощно липолитично (разграждащо мазнини) действие.

 

Вакуумните масажи се правят в курс от по 10 процедури с интервал между порцедурите един – два дни.

 

 

 

!!! Само при нас, в Арт-Медика, всички процедури са под контрола на лекар-дерматолог !!!