Дермато-козметичен център
Плевен и Велико Търново

Микродермабразио и водораслова моделираща маска

 

Комбинирано кристално и диамантено Микродермабразио.

 

Полезна информация :

 

Микродермабразиото представлява нехирургичен метод за подмладяване на кожата чрез механична ексфолиация на кожата, без химикали или лазер. Тов е една модерна и безболезнена алтернатива на традиционните химическия или лазерен пилинг. Бърз и удобен начин за бързото възстановяване и възвръщане на гладката и млада кожа. Микродермабразиото става все по-популярен начин за подмладяване на кожата и намаляване на стрии. Според Американската асоциация по естетична пластична хирургия (ASAPS), процедурата микродермабразио е в топ 5 на не-хирургическите процедури за разкрасяване през 2010 година.

 

Микродермабразиото представлява бърза, лесна и ефективна форма за ексфолация за всички видове и цветове кожа, без болка и дискомфорт. Чрез него се премахват ненужните мъртви клетки от повърхността на кожата, като се стимулира продукцията на нови млади клетки и различните активни вещества нанесени във вид на ампула, маска , гел, се усвояват по-добре. Тази процедура намалява финните бръчки, старческите петна, белезите, стриите и полира кожата. В резултат вашата кожа е по-здрава, жизнена и еластична.

 

Микродермабразио се извършва в двата ни козметични центъра в Плевен и Търново, но поради големия ефект на процедурата и добрата цена, често наши клиенти са от Габрово, Севлиево, София, Ловеч и Враца.

 

Показания за приложение:

 • Обновяване на кожата;
 • Изсветляване на кожата;
 • Премахване на пигментации и възрастови петна;
 • Свиване на разширени пори;
 • Намаляване на малки и средни фини бръчки;
 • Намаляване на стрии;
 • Регулиране на себума на склонната към акне кожа;
 • Подобряване вида на загрубялата и повредена кожа;
 • Подобрение на повредената от слънце кожа;
 • Подобрение на белезите от акне;
 • Забавя се процеса на стареене на кожата;

Видове микродермабразио:

 

При кристалното микродермабразио се разчита на малки кристали, които се прилагат върху кожата, за да ексфолират. При този вид микродермабразио, с помощта на кристали, може да се постигне и по-дълбоко ексфолиране, което го прави подходящо за третиране на бръчки, белези и стрии.

 

При диамантеното микродермабразио процесът на нежно премахване на мъртвите клетки се извършва от апликатор с диамантен връх, който създава слаб вакум, за да премахне мъртвите или увредени кожни клетки. Кожата е по-мека, гладка, чиста и свежа. Най-важното – изглежда по-млада. Микродермабразиото се различава от дермабразиото, по това, че представлява по-нежна и не толкова агресивна козметична процедура. След процедурата се наблюдава леко зачервяване.

 

 

 

ЦЕНИ НА УСЛУГИТЕ:

 

Диамантено Микродермабразио
ЗОНА ЦЕНА
Лице 45 лв
Околоочен контур  20 лв
Лице + шия  67 лв
Лице + шия + деколте  89 лв
Деколте 52 лв
Гръб  70 лв
Гръб на ръце  (подмладяване и изчистване на тъмни петна) 45 лв
Стрии – 10см2 35 лв
Микродермабразио + ионофореза с хиалуронова киселина и  маска според нуждите на кожата 55 лв
Микродермабразио с кислородна терапия 72 лв
При предплащане на 5 процедури последната е безплатна !
 
Кристално Микродермабразио
Лице – белези от акне 55 лв.
Стрии – зона 10 см2 45 лв.
В цената е включена и регенерираща маска