Дермато-козметичен център
Плевен и Велико Търново

Teosyal® Redensity II Eyes

Teosyal® Redensity II Eyes   - Изображение 1

Teosyal® Redensity II Eyes е инжекционен гел специфично предназначен за зоната около очите.

Teosyal® Redensity II Eyes е предназначен за третиране на кръговете около очите, деформиране на „долината на сълзите”, на хоризонталната линия под очите и на все още не изразени торбички под очите. Перфекно дозираната концентрация на хиалуроновата киселина осигурява оптималната хидратация в периорбиталната зона.

 

Redensity Eyes съдържа: 15 mg на ml хиалуронова киселина, 8 аминокиселини (глицин, лизин, треонин, пролин, изолевцин, левцин, валин и аргинин, 3 вида антиоксиданти (глутатион, N-ацетил-L-цистеин, алфалипоева киселина), 2 минерала (цинк и мед), 1 витамин (B6) . Лидокаин хидрохлорид (0,3%) е добавен за максималния комфорт на пациента, така че на практика процедурата е почти безболезнена. Аминокиселините, витаминът и минералите са необходими за реструктуриране и регенериране на клетките, антиоксидантите за защита на клетките , а хиалуроновата киселиина замества загубата на обем и подобрява хидратацията на кожата.

 

Клинично проучване доказва трайни резултати в продължение на 1 година след поставянето, а 72% от пациентите не са имали нужда от допълнително третиране след първоначалното инжектиране.